CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nemesi címert tetováltat magának a Zámbó-család

2014. július 20. 02:37 - csú

Zámbó-címer.PNGA címerünknek páncél alakzata lesz, kissé szív formába hajlóan. Két oldalán egy-egy ló áll, a tetején korona édesapám monogramjával, de helyet kap még benne a violinkulcs, a tulipán motívum és egy görög katolikus kereszt

Saját címere lesz a Zámbó-családnak – ahogy az a Király családjának kijár. Míg a középkorban pecséteken, pajzsokon és a paloták falain díszelgett, addig a csepeli famíliában tetoválás lesz belőle.

Zámbó Jimmyt már életében Királyként tisztelték rajongói, tragikus halála után pedig valóságos kultusz alakult ki a személye körül.

Legidősebb fia, Krisztián örülne, ha a legendás énekes munkássága, meggyőződése, a családtagokat összekötő szeretet a Zámbó família későbbi leszármazottai számára is alapérték lenne, ezért mindezt egy címerben egyesítette.

 – Az édesapámnak köszönhetően a szívünkben mi már nemes család lettünk, és szerettem volna az utódainknak ezt egy szimbólumban továbbörökíteni. A családfánk apuig megy majd vissza, hisz ezeket az erényeket ő ültette el bennünk – mesélte a Bors munkatársának a TV2-n futó Édes élet című reality sztárja. – A címerünknek páncél alakzata lesz, kissé szív formába hajlóan. Két oldalán egy-egy ló áll, a tetején korona édesapám monogramjával, de helyet kap még benne a violinkulcs, a tulipán motívum és egy görög katolikus kereszt. Ezek mind sokat jelentenek számunkra.

A tervek már elkészültek, most az ország egyik leghíresebb címerkészítő mesterén a sor, hogy a fiú álmát megvalósítsa. De vajon a huszonegyedik században mire használható egy családi címer?

– Azt tervezem, hogy magamra tetováltatom, de álmodozom egy családi házról is, melynek a kapuján szépen mutatna. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen – mondta Krisztián.

Forrás: Borsonline.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr476522081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása