CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kiket kell megsemmisíteni és eltaposni a Csepeli Hírmondó szerint?

2014. július 23. 05:52 - csú

Dobák István.PNGDOBÁK ISTVÁN írása:

DEMOKRATIKUS KÖPÉSEK, CSEPELEN!

Olvasom a Csepeli Hírmondó nevet viselő csepeli önkormányzati lap 2014. július 18-i számát. A harmadik oldalon tényleg a lap jobbszélén, lapszél alatt írt eszmefuttatást Demokratikus köpések címmel. ”Leköpték a krétakörös Gulyás Mártont, még pedig nem gárdisták és kiscserkészek, hanem a Demokratikus Koalíció hívei. ”, bombasztikus felütéssel kezd a szerző, majd rögtön a célszeméllyel folytatja. „Gyurcsány kitűnő tempóérzékkel elhatárolódott az övéitől, de ez a minimum a történtek után.” No persze logikus és nehéz elhatárolódni a dolgok megtörténte előtt. Aztán értékel és összegez. „Megszaporodtak mostanában az effajta akciók, sajnos a politika sokak számára tényleges és átvitt értelmű köpködésből áll. Pedig nem kéne eltaposni, megsemmisíteni mindenkit, aki adott esetben másképp gondolkodik, mint én”. Vallja be a szerző, és fantasztikus logikával és igazi „demokratikus” írástudó módjára megállapítja, hogy megszaporodtak mostanában!

Mostanában? Nem kéne visszaolvasni az elmúlt évek Magyar Nemzet, Magyar Hírlap „termését”? Pedig érdekes cikkáradat lenne, hogy ki, kiket akart folyamatosan politikailag, eltaposni, megsemmisíteni! Nem kéne eltaposni? Milyen megengedő…, de akkor kérdem én, kiket kell megsemmisíteni és eltaposni? Vagy nem olvasta a saját újságjukat, az ún. Csepeli Hírmondót, ami már az ötödik évfolyamot élte meg - sajnos - és öt éve félretájékoztat, igaztalan dolgokat állít be tényként és durván csúsztat, no meg kalandvágyból ugyanazt csinálja, mint nagy testvérei, köpköd, személyiség profilokat gyaláz, karaktergyilkosságokat követ el. Persze nem ez lenne az alapvető feladata, de felvállalja ezt kicsiben, hisz a helyi újság kizárólag a csepeli baloldaliakat, demokratákat „köpködi”, próbálja „eltaposni” két-háromhetenként. Teljesen mindegy a témakör, a fordulat mindig ugyanaz: az előző vezetés mindent összelopott, eltüntetett, de mi megtakarítottuk. Elzártuk a pénzcsapokat, kétmilliárdot spóroltunk évente. Most kérdezhetném, hogy hol van a nyolcmilliárd, de nem kérdezem, csupán azt, hogy hol van az a három milliárd és 600 millió forint, amit ugyan már, mi, az MSZP mind elloptunk, de az előző vezetés hivatalosan jegyzőkönyvben adott át az átadás-átvétel keretében, 2010-ben. Ötödik éve megy ez a rágalmazás, a Fidesz fényezése és a baloldal, a demokraták, a mieink gyalázása. Ezért nyomatékosan kérdezem még egyszer, ha nem kéne eltaposni mindenkit, akkor kiket kéne? Ha nem kéne mindenkit megsemmisíteni, akkor kiket kéne? 

„Közeledik a kampány Csepelen is, /írja a szerző/ és csak remélni merjük, hogy a tavaszi gyalázkodásnál jóval finomabb stílusban folyik a csatározás.” Ennél finomabban? Eltaposni, megsemmisíteni? A cikkét így folytatja: „És mégis, az ember arra gondol, hogy a végén csak lesz egy kis karaktergyilkossá, hiába, aki tényleges gyilkost mondhat párttársának, belejön az ilyesmibe.” Mi ez a zagyvaság? „A végén úgyis az lesz, amit a gyűlölet karmestere, a magasra nőtt pápai gyerek elrendel számukra.” Aztán ez az igazi demokratikus köpésekről író cikkíró gyorsan összemos mindenkit a baloldalon és megállapítja, hogy a „gyűlölet karmestere”, aki tényleg a Fidesz-KDNP karaktergyilkosságának áldozata lett, majd kedvesen megnyugtat, hogy mégis mindennek ellenére, csak ő maradt talpon, az ellenzéki térfélen, ne aggódjunk. Azért a végén „demokratikus” javaslatot is tesz a csepelieknek: „Aki a csepeli baloldalra szavaz, Gyurcsányra szavaz. Ezt ne felejtsük el októberben.” 

Kérem Önöket, kedves csepeliek, hogy nyugodtan szavazzanak a csepeli demokratákra, a csepeli baloldalra, mert ahol egy ilyen gyűlöletkeltő cikk megjelenhet egy önkormányzati lapban, annak az önkormányzati vezetésnek Önöktől soha több lehetőséget nem szabad kapniuk. És annak a cikkírónak, aki ilyet leír, annak fogalma sincs az írástudók felelősségéről. Persze lehet, hogy /korponai péter/ áldozata csak a Fidesz rendszernek, mert a megrendelő ezt akarta olvasni: „demokratikus köpések” sokaságát a demokratikus baloldalra egy egész hasábon keresztül.

Forrás: Dobák István Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr326531389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása