CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd már a kukában van?

2014. július 30. 05:25 - csú

000-2 Borbély-Németh_1.pngBorbély Lénárd ( Németh Szilárdtól jobbra) már a postaládádban van!  – írja bejegyzésében a Szerintem Csepel Facebook-csoport gazdája. 

A fiatalok, továbbá azok kedvéért, akik nem látták az 1965-ben bemutatott ">A tizedes meg a többieket: a Facebook-post címe a film nyomán szállóigévé vált ,,Az oroszok már a spájzban vannak” mondatra utal. 

Borbély Lénárd jelenlegi csepeli alpolgármesger, fideszes-KDN P-s polgármesterjelölt az alábbi szöveggel zárja szórólapját:  ,,Rám mindig számíthat! Hajrá Csepel! Hajrá csepeliek!”

Nos, a hozzászólásokból úgy tűnik, nem óhajtanak Borbély Lénárdra számítani. Ő és levele nem örvend népszerűségnek:

Imre: Már alig vártam... :)

Attila: Nem baj, majd kidobjuk

Andrea: kidobtam ...

Csilla: El sem ért a lakásig, rögtön ment a kukába :)

Márta: Ugye, amikor egy film-beszólás történelmet csinál? Én szeretem Csepelt, és nagyon-nagyon bízom benne, más is, mások is, és, talán, mégiscsak jó felé megy ez a világ...

Mária: Nyílegyenest ment a kukába.

Melinda: Ezkiez??? :)

Richard: Mar a kukaba... :/

Lásd még: Önfényesítés

Forrás: Hírkomp

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr906556875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása