CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elegáns, megsemmisítő válasz

2014. augusztus 24. 11:53 - csú

Takács Mónika - logó.PNG"Ön a nevemmel kapcsolatban teszi közzé szubjektív véleményét, mely következtetésre finoman szólva is „érdekes” észjárása kapcsán jutott. Tiszteletben tartva az Ön alkotmányos jogát a fantáziálásra és álmodozásra, el kell mondanom, hogy a nevemmel kapcsolatos eszmefuttatásai minden alapot nélkülöznek." (Részlet a nyílt levélből)

Takács Mónika elegáns választ adott Ábel Attilának. Helyén a szíve és az esze.
Jó képviselője lesz Csepel-Belvárosnak, ha bizalmat kap Önöktől!

 
Nyílt levél Ábel Attilának, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség csepeli szervezete elnökének

Tisztelt Ábel Attila úr!

 2014. augusztus 19-én kelt pártközleményében megdöbbenéssel olvastam, hogy a csepeli ellenzéki szövetség Ön szerint a tragikus körülmények közt meggyilkolt Takács József lányának névrokonát is - ez én lennék  - csatasorba állította a választáson, hátha a neve hoz néhány szavazatot.
 
Ön a nevemmel kapcsolatban teszi közzé szubjektív véleményét, mely következtetésre finoman szólva is „érdekes” észjárása kapcsán jutott. Tiszteletben tartva az Ön alkotmányos jogát a fantáziálásra és álmodozásra, el kell mondanom, hogy a nevemmel kapcsolatos eszmefuttatásai minden alapot nélkülöznek.
 
Azt a tényt azonban nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy Ön tettével egy, a jelenlegi kampánytól minden módon távol álló, kedves, fiatal hölgyet - Takács Mónikát - ízléstelen módon belerángatta a politikai csatározásokba. Ezért én - Ön helyett - itt és most, nyilvánosan kérek elnézést Tőle!
 
Ráadásul közleményének stílusa sajnos kétséget sem hagy a felől, hogy a kampányban feltett szándéka a sok évvel ezelőtti tragédiát jó párszor felemlegetni, hátha ez hoz néhány szavazatot. Ha valami, akkor ez a politika legalja. Az én politikai hitvallásom ettől mérföldekre áll.
 
46 évvel ezelőtt kaptam szüleimtől nevemet, az hozzám tartozik, büszkén viselem! Az őszi kampányban azonban nem a nevemmel kívánok érvényesülni. Előbbi állításom igazát minden bizonnyal Ön is tapasztalni fogja!
 
Tisztelettel,
 
Takács Mónika,
a demokratikus ellenzék képviselőjelöltje
 
Forrás: facebook.com/Horváth Gyula - Csepel és HÍRKOMP
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr86630681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fél(re)értelmiségi 2014.08.28. 12:28:32

Valóban, nagyon korrekt, kulturált válasz. De sajnos, a (profi?)politikusi magatartás, attitűd nem érzékeny az ilyen színvonalra, nem fognak ettől sem szégyenkezni, sem elgondolkodni. Jön a következő nemtelen támadás, csúsztatás, kiforgatott, akár hamis tényközlés. Erre készüljön fel az, aki komolyan gondolja a politikai tárgyú közszereplést.
süti beállítások módosítása