CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd hülyét csinált magából - ezt sajtótájékoztatón jelentették be

2014. szeptember 08. 14:06 - csú

004-Nsz-Kommandós-255_3.pngA Magyar Távirati Iroda tudósítása:

Az Együtt-PM és a DK szerint Németh SzilárdnakCsepel fideszes polgármesterének nincs alapja törvénysértésre hivatkozni abban az ügyben, amikor Horváth Gyula, a DK polgármesterjelöltje és Falus Ferenc, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltje meglátogatott egy kerületi rendelőt.

    Erről az Együtt-PM-es Szabó Szabolcs és Borka-Szász Tamás, a DK csepeli politikusa beszélt hétfőn sajtótájékoztatón, emlékeztetve: a Fővárosi Ítélőtábla hétvégén hozott döntése szerint helyesen állapította meg a Fővárosi Választási Bizottság (FVB), hogy nem történt törvénysértés, amikor Horváth Gyula és Falus Ferenc választási kampányt folytatott egy csepeli orvosi szakrendelőben.
    Szabó Szabolcs szerint az ügyben feljelentést tevő Németh Szilárd egyértelműen hülyét csinált magából, mert kiderült, hogy nem ismeri a választási törvényt, amit országgyűlési képviselőként ő maga is megszavazott.

    Felidézte, a DK korábban már rendőrségi feljelentést tett amiatt, hogy Csepel fideszes polgármestere feljelentéséhez a rendelő biztonsági kameráinak felvételeit is csatolta.  Emellett most Péterfalvi Attilához, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnökéhez fordulnak, akitől hivatalos állásfoglalást kérnek – tudatta.
    Borka-Szász Tamás közölte, még a nap folyamán kérdéseket intéz a polgármesterhez. Tudni szeretné, hogy Németh Szilárd hány olyan esetről tud az elmúlt négy évből, amikor a rendelőintézetben az ott dolgozókat inzultus vagy erőszak érte, illetve ha voltak ilyen esetek, akkor azokat kivizsgálták-e, ehhez pedig használták-e a kamerarendszer felvételeit. (MTI)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr236680775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása