CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mivel bombázzák a bosszús betegeket a csepeli SZTK-ban?

2014. szeptember 10. 05:40 - csú

Bicska-nyílás_6.PNG„Feljelentettek, mert köszöntem embereknek és volt képem megkérdezni őket: hogy vannak?! A Helyi Választási Bizottság, meg eltiltott a törvénysértéstől. Attól, amit sose követtem el! “– írja Horváth Gyula.

Az igazán felháborító a történetben mindezen felül az, amit egyik ismerősöm mesélt.

Munka után ment a csepeli szakorvosi rendelőbe (az egykori SzTK-ba) és döbbenten látta, hogy a betegfelvevő pult előtt iszonyú hosszú sor állt. Az idősebb, fájós lábú betegek egymás után dőltek ki a sorból, és rogytak le a székekre, mert nem bírták a várakozást. Ismerősöm is több, mint 20 perc után jutott el a pulthoz, és így már a röntgenről le is csúszott, mert oda csak 18 óráig lehet bejutni. 

Ami igazán bosszantó, hogy a várakozó emberek „szórakoztatására“ az előteret Német Szilárdék az önkormányzat nevében teleaggatták kampánycélokat szolgáló propaganda - s vélhetően méregdrága - molinókkal. Semmitmondó, de mégis kampányüzenetekkel bombázzák a sorban állókat, és teszik mindezt az önkormányzat neve mögé bújva.

Hogy is van ez?  Horváth Gyulának köszönni sem szabad az SZTK-ban, Németh Szilárdék ugyanott gátlástalanul kampányolhatnak? 

Bicsakinyitógató mindez, hiszen a mi pénzünkből, az önkormányzat intézménye mögé bújva folytatják párt kampányukat, miközben Horváth Gyula ellen hadjáratot kezdtek. A fiúk azonban öngólt lőttek!

A hosszú várakozásban ugyanis az emberek ingerültek, és azon morognak, hogy kampányra, nomeg stadionokra van számolatlanul is pénz, de hogy csúcsidőben plusz egy betegfelevevőt beültessenek a pulthoz, arra nincs!

Ha azt hiszik a fideszesek, hogy a csepeliek hülyék és bedőlnek ezeknek a propaganda eszközöknek, miközben a saját bőrükön érzik a valóságot, akkor nagyon tévednek! 

zsolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr666684613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása