CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ó, te drága csepeli Fidesz-felfújt Pazar történet a kerületi pazarlásról

2014. szeptember 15. 04:40 - csú

Horváth Gyuszi Egyenes beszéd.PNGHORVÁTH GYULA ÍRÁSA

A Fidesz Csepeli Szervezete, mivel semmi kézzelfoghatót sem tud felmutatni, a vagyongyarapodásra és a megtakarításokra építi a kampányát. Két megfoghatatlan fogalom. Jól hangzik, de semmi tartalma nincs! 

Vagy talán mégis? Borbély Lénárd minden tények és alátámasztások nélkül vagdalózik a milliárdos összegekkel Hol ilyen, hol olyan vagyongyarapodásról papol. És egy valóban létezik! Igaz nem nagyon dicsekszenek vele. 

A Csepeli Strand megvétele lehet a ki nem mondott "gyarapodás"! 

A sok százmilliós üzletet a csepeliek pénzéből bonyolították le. Látszólag a kerület lakóinak akartak fürdőzői lehetőséget, és egy fedett uszodát szerezni. A gyakorlatban meg a milliárdot elérő pénzkidobást tettek. Mert mindenki tudja, hogy Csepelen a hatvanas évektől kezdve strand mindig is volt, fedett uszoda meg most sincs! (Befedett medence, fűtés nélküli öltözőkkel az sajnos van.)  A tulajdonos a Főváros, az üzemeltető a Fürdőigazgatóság volt. Ezt a mindig is Csepelen lévő vagyontárgyat kívánták meg maguknak a nagy tudású Fidesz vezérek. Hogy miért, soha meg nem érthetjük. 

Az meg aztán teljességgel érthetetlen, hogy miért is fizettek azért százmilliókat, hogy ez a vagyontárgy Csepelen legyen. Hisz mindig is ott volt! Persze a jog nagyúr! A tulajdon jog ezen belül meg még motiváló is lehet. 
Uralni valamit betegesen egoista embereknek, mindenekfelett álló dolog. Ez már magyarázatot adhat a cselekedeteikre. Ezért dobták oda számolatlanul a csepeliek pénzét a fővárosiaknak, ezért ragaszkodtak a birtokláshoz. Nem számított, hogy nincs felkészült szakemberük, nincs szakértelmük. A régi sémák éltek bennük: "akinek az Isten hatalmat adott, annak észt is ad majd hozzá". Tévedtek! Nem adott! 

Az eszetlenségük miatt valószínűleg még most is vigyorogva dörzsöli a kezét a Szőke László fővárosi fürdő igazgató. Ilyen balekokat ugyanis még életében nem látott! Akik megvesznek egy kétszázmilliós adóság állománnyal rendelkező, tartósan veszteséges céget a valóságos áránál jóval magasabbért, majd üzemeltetik éves szinten több mint kétszáz millióért, és oda minden felmérés nélkül fedett uszodát álmodnak újabb százmilliókért, hozzáértő szakemberek nélkül! Ilyen kérem nincs!  Ha mégis, csak az idióták meséjében! 

A megszerzett katasztrofális üzletet a CSEVAK nyakába varrták. Azok meg a rendelkezésükre álló bőséges, de tudatlan (Fidesz-tagkönyvvel viszont rendelkező) szerviens káderállományból egyet odaraktak. Az meg, - Fidesz gyakorlat szerint - a hozzá nem értését embertelenséggel, kirúgásokkal, megalázásokkal próbálta pótolni. Napokig "átmosatta" (feleslegesen) a medencéket a téli időszakban. Ezt a fürdőigazgatóságtól, igen borsos áron vásárolt termálvízzel tette a tél kellős közepén. (Elvégre akkor járnak Csepelen a legtöbben strandra az ő ismerete szerint.) 

Nem lehetett neki szólni, hogy ez eszetlen pénzkidobás! Aki megemlítette, repült!  Azok a napok, amik ennek a hozzá nem értő Fidesz-fannak a szárnyalását fémjelezte sok-sok milliójába került a kerületnek. Igen drágán vásárolt, értékes forró termálvizet engedett ugyanis teljesen feleslegesen, napokon át a Dunába!  Ezért, más helyeken munkakönyv, meg feljelentés járna, Csepelen viszont négymilliós jutalom ütötte az elkövető markát. 

Ez a csepeli vagyongyarapodás plakáton, büszkén mutogatott rendszerének a valóságot tükröző háttere. Máshol takargatnák a szégyent, a csepeli Fidesz-vezérek, - mert hülyének néznek minket - önteltségükben mutogatják "eredményeiket"! De hol van a pénzügyi, jogi, szakmai kontroll? Sajnos nem érzékelhető!  Ennek csak két oka lehet: vagy a vezetők butítják el a beosztottakat, vagy a beosztottak hülyítik meg a vezetőket. Nekünk sajnos olyan mindegy, mint a szélső háznak, hogy honnan fú a szél. Mindenképpen minket ér! 

Forrás: Horváth Gyula blogjának a Vagyongyrapodásról című berjegyzése

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr656691981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása