CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tovább nyomoznak a csepeli Burattino iskola ügyében

2014. szeptember 20. 05:42 - csú

figyelem-x1B_9.jpgOktóber 4-ig hosszabbította meg a főügyészség a nyomozást, a gyanúsított jelenleg is előzetes letartóztatásban van.

Meghosszabbította a nyomozást a Fővárosi Főügyészség a csepeli Burattino Általános Iskolában korábban testnevelő tanárként dolgozó férfi ügyében, akit fiútanítványai megerőszakolásával gyanúsítanak 

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője  elmondta, hogy az ügyben október 4-ig hosszabbította meg a főügyészség a nyomozást, a gyanúsított jelenleg is előzetes letartóztatásban van, a késznyerintézkedés határideje november 7.

A férfi annak ellenére dolgozhatott az iskolában, hogy már évek óta büntetőeljárás folyt ellene egy másik fővárosi gyermekotthonban elkövetett bántalmazás miatt, és érettségije sem volt. (MTI-HVG.HU)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr486709751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása