CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd leleplezte Borbély Lénárdot: volt képe hozzá

2014. szeptember 26. 05:59 - csú

Borbély leleplezte Borbélyt.PNGNagy Kínban van Németh Szilárd Csepel néhány nap múlva kényszerűen leköszönő fideszes polgármestere. Felsőbb utasításra át kell engednie a terepet utódjának, korábbi táskahordozójának, Borbély Lénárd alpolgármesternek, hacsak...Hacsak a csepeliek őt is el nem küldik mint Némethet tavasszal. A minap a Szent Ire téren nyitottak meg egy 21 tablóból álló szabadtéri kiállítást, amelyen az "elmúlt négy év" eredményeit mutatták be. A rezsirizsás kommandós búcsúzóul kommunistázott még egy jóízűt, feldicsérte saját magát és állandó tettestársait. A szétrombolt Szent Imre tér egy részét eltakarni akaró tablókat azonban már Borbély Lénárd leplezte le.

A hivatalos, csak fideszes híreket közlő szócső, a csepel.hu szemfüles fotóriportere pont azt a pillanatot örökítette meg, amikor Borbély Lénárd fideszes polgármesterjelölt lerántja a leplet, na kiről? Nem másról mint Borbély Lénárd alpolgármesterről. A jól megkomponált képen azért takarásban feltűnik még Németh Szilárd is. Mintha szólásra jelentkezne és felmondaná Bástya elvtárs monológját: szerénység elvtársak, szerénység! Több szerénységet!   

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr706727927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2014.09.26. 20:14:38

Az megvan hogy a heti Csepeli Hírmondóban a Pro Urbe-díj Borbély Lénárdnak c.cikk 2X jelent meg a 2.és 6.oldalon?
Ugyanebben a számban az is elég érdekes hogy a Szent Imre téri kivágott fákat rászorulóknak adják-lehet hogy rosszul tudom de a kivágott élő fákat hónapokig-akár évig is szokták tárolni hogy kiszáradjanak és tüzelőnek lehessen használni,itt meg még a földből frissen kiásott és feldarabolt gyökereket is ilyen célra szánják...
süti beállítások módosítása