CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Így zsarol a Fidesz

2014. szeptember 30. 03:36 - csú

ELÉG VOLT-221_1.pngEllenzéki pártok szerint a Fidesz azzal zsarolja a települések lakóit, hogy ha nem kormánypárti jelöltet választanak polgármesternek, akkor elesnek a fejlesztési pénzektől. 

„Azt reméljük, hogy a választópolgárok olyan vezetőket fognak választani október 12-én, akik a kormánnyal szeretnének saját településük fejlesztése és jövője érdekében együttműködni” – ezt nyilatkozta nemrég Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke. Szerinte egy településnek nem válik javára, ha egy kormányt támadó ellenzéki hídfőállássá válik, mert ennek a település lakói a vesztesei.

Az RTL Klub  híradója bemutatta Balkány fideszes polgármesterének hivatalos kampányfilmjét, amelyben a politikus leszögezi, azért kell rá szavazni, mert akkor lesz sok pénz a település fejlesztésére, ha ő marad a polgármester.

Pálosi László szórólapján is az áll: az uniós fejlesztési források megszerzéséhez kormányzati támogatás kell, amellyel csak ő rendelkezik.

Balkány polgármesterét nem tudta elérni az RTL Klub híradója. A település független jelöltje, Marjánné Rinyu Ilona azt közölte, „a Fidesznek el kellene gondolkodnia, hogy támogat-e egy nyíltan diszkriminatív kampányt”.

Schiffer András, az LMP társelnöke azt nyilatkozta az RTL Klub híradójának, hogy a kormánypárti politikusok hol burkoltan, hol nyíltan próbálják zsarolni a települések lakóit. "Ez útszéli zsarolás. Biztos vagyok benne, hogy a magyar emberek ellenállnak a zsarolásnak. Ha az ország ezek után fölháborodik és ajtót mutat a zsaroló fideszes Döbrögiknek, akkor sok millió emberrel, akik falvakban-városokban élnek, nem fog tudni szembe menni még Orbán Viktor sem.

Forrás: 168 óra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr486737787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása