CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Álhírekkel kampányol a Fidesz Csepelen

2014. október 04. 10:11 - csú


Rickey-OMG.gif.pagespeed.ce.-Fus6o4ojm_1.gifÁ
bel Attila a csepel.info álhíroldal lebukott szerkesztőjeként évek óta terjeszti a csepeli Fidesz hazug híreit anélkül, hogy közben a kerületben élőkért bármit is tett volna - írja közleményében az MSZP Csepeli Szervezete.

"Ha Ábel Attila a csepeliekre fordított volna annyi hivatali időt és energiát, mint az ellenzék mocskolására, nem kellene az önkormányzati kampány hajrájában is ócska álhírekkel rágalmaznia a csepeli összefogásban részt vevő ellenfeleit.

Ábel Attila a csepel.info álhíroldal lebukott szerkesztőjeként évek óta terjeszti a csepeli Fidesz hazug híreit anélkül, hogy közben a kerületben élőkért bármit is tett volna. Ha Ábel Attila a csepeliekre fordított volna annyi hivatali időt és energiát, mint az ellenzék mocskolására, nem kellene az önkormányzati kampány hajrájában is ócska álhírekkel rágalmaznia a csepeli összefogásban részt vevő ellenfeleit.

A távozó alpolgármester szerint a csepeli MSZP egyik aktivistája azzal házalt a kerületi társasházakban, hogy segít kifizetni a lakók bérletidíj-tartozását. Amennyi pénzt a csepeli Fidesz a kétségbeesett kampányára költ, az összes csepeli díjhátralékot rendezni tudta volna. Ebből is látszik, hogy a Fidesznek nem a csepeliek életkörülményeinek javítása, hanem a hatalma újabb öt évre való bebetonozása az egyetlen célja Csepelen.

Az MSZP Csepeli Szervezete"

Forrás: Népszava

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr746757859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása