CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ismét visszanyalt a Fidesz-fagylalt

2014. október 07. 14:25 - csú

Négy csepeli párt közleménye:

Ábel nagyban.PNG"Másodszor fordult elő az önkormányzati kampányban, hogy a csepeli Fidesz valamelyik prominense kifogást nyújtott be a Helyi Választási Bizottságnál. Korábban Németh Szilárd távozó polgármester, legutóbb pedig Ábel Attila csepeli Fidesz-elnök panaszolta be a csepeli baloldal pártjait, illetve jelöltjét.

Az is másodszor fordult elő, hogy a Helyi Választási Bizottság baloldali ellenzéket elmarasztaló határozatát a felsőbb választási szerv megsemmisíti. 
A Fővárosi Választási Bizottság ismét teljességgel megalapozatlannak és jogsértőnek találta a helyi bizottság döntését, mindkét esetben elutasítva a fideszes politikusok kifogását.

Úgy látszik, a Fidesz által kiválasztott Helyi Választási Bizottsági tagok esetében sajnos minden más szempont fontosabb volt, mint a szakmai hozzáértés.

Ismételten szólunk: közügyekben a párthűség vagy az igazodási hajlam soha nem adhat felmentést a hozzáértés követelménye alól! 

Demokratikus Koalíció (DK) Csepeli Szervezete
Magyar Szocialista Párt (MSZP) Csepeli Szervezete
Együtt – A Korszakváltók Pártja (EKP) Csepeli Szervezete
Párbeszéd Magyarországért (PM) Csepeli Szervezete"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr796767259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása