CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz négy évig hagyta rohadni a Csepel SC sportlétesítményeit

2014. október 11. 04:24 - csú

Borbély-Németh duó.pngAz MSZP csepeli szervezete szerint szánalmas, hogy a kerület leköszönő polgármestere, Németh Szilárd (Fidesz-KDNP) négy évig hagyta rohadni a Csepel SC sportlétesítményeit, most pedig hirtelen megmentené azokat.

Az ellenzéki párt helyi szervezete pénteken ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy a XXI. kerületi önkormányzat arról tájékoztatott: jelentős fejlesztések indulnak Csepelen azon megállapodás nyomán, amelyet a városrész önkormányzata kötött a Csepel SC Alapítvánnyal tegnap.

Az MSZP csepeli szervezetének közleménye szerint a 2010 előtti városvezetés évi 50-60 millió forintot fordított a csepeli sportegyesületekre, ez az elmúlt négy évben megszokott támogatási összeg nyolc-tízszerese volt. A csepeli sportvezetőknek maga Németh Szilárd is elismerte, hogy nem költöttek annyit sporttámogatásra, amennyit az önkormányzat költségvetése engedett volna - ismertették.

A szocialisták felróják, hogy a rezsibiztos 100 százalékos rezsicsökkentést ért el például a labdajáték-csarnokban, mert ott 2012-ben önkormányzati támogatás híján a fűtést és a meleg vizet is ki kellett kapcsolni. Úgy fogalmaztak: szánalmas, hogy Németh Szilárdnak két nappal a választások előtt jutott eszébe rendezni az csepeli fideszes városvezetők által magára hagyott Csepel SC helyzetét. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr76778625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása