CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli talpnyalók figyelmébe ajánljuk: Elkezdődött a Fidesz utolsó vacsorája

2014. november 29. 05:52 - csú

Ébresztő.PNG„Bizony mondom néked, hogy ma, ezen az éjszakán, mielőtt a kakas kétszer szólana, háromszor tagadsz meg engem”. Ezt köztudomásúlag Jézus mondta az utolsó vacsora fénypontjaként Péternek. Hogy miért jutott most eszembe? Mondom.

Kósa Lajos odanyilatkozott, hogy azért utazott kabinetfőnöknőstül, halászjánosostul Új Zélandra, mert „a Debreceni Városi Tévé és a Debreceni Mozgóképkultúráért Alapítvány (…)pályázati pénzt nyert arra, hogy filmet készítsen a szórványban élő diaszpóra magyarságról. (…) még a legelején beszéltük, hogy egyszer elkísérjük a forgatócsoportot.” Nos, ki cáfolta ezt elsőként? A tévé. Hogy ők nem utaztak! Ráadásul a cég „a sértő, valótlan tényt állítókkal vagy híresztelőkkel szemben jogi úton lép fel jó hírnevének megsértése miatt”. Ez a fenyegetés nyilván Kósának szól, ő hablatyolt ugyanis. Aki csak kevesebb, mint két hónapja nem polgármester. Nem tudom én szétszálazni a cívis politikai érdek-, pénz-, és erőviszonyokat, de lám, egy mameluk máris visszaharapott.

Jelzem: ha ez a fajta „debreceni gyors”, befut Pestre, ugyanezt művelik majd a csicskák Orbánnal, és körével - legyen ez előtanulság.

Amúgy a kakas rikoltott már egyszer, és megint köszörüli a torkát. És sok ám itt a Péterük…

Veress Jenő

(Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1006934711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása