CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ma mutyi, holnap dutyi

2014. december 05. 05:52 - csú

Visszakérték az országot Orbántól – újra ezrek mentek a kormány ellen

korrupcioellenes_tunt-2014-12-04.PNGBudapesten tegnap folytatódott a kormányellenes tiltakozássorozat. Csütörtök késő délután a Parlamentnél több ezer ember kezdett tüntetni a kabinet, a korrupció, a mutyi, az intézményesített lenyúlások és a rendszerszintű visszaélések ellen. A demonstrálók a Kossuth térről a Budai Várba vonultak. 

„Korrupció az adóhivatalban, magánnyugdíj vagyon lenyúlása és elherdálása, közpénzosztás rokonoknak, rendszerszintű korrupció. Ha eleged van abból, hogy azért adóztatnak agyon, hogy lenyúlják a közpénzt, akkor gyere el!" – ezzel a felütéssel kezdődik az 1000 milliárdan a tisztességes adózásért Facebook-csoport a csütörtök késő délutánra meghirdetett „A Mi országunk! A Mi pénzünk!" demonstrációra invitáló meghívója.

Jelezték azt is, hogy mit követelnek. „A NAV korrupt vezetőinek lemondását", az adóhatóság független átvilágítását. Zéró toleranciát a korrupcióval szemben és azt, hogy az állam tartsa tiszteletben a magántulajdonhoz való jogot, „ne nyúljon a magánnyugdíj megtakarításokhoz." (A Népszava fotóriportja ITT LÁTHATÓ)

Részletek: 

-->

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr546958175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása