CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez már hadüzenet!

2014. december 12. 03:40 - csú

Orbán-vigyor.PNGElment Orbán Viktor a bulvárba megint. Nemzeti konzultált az olvasókkal, ciki-cuki-édi-mézi mellébeszéléssel, de pár masszív üzenettel is. Amik vagy hazugságok vagy félreválaszolások, de a lényeg - és valószínűleg ennek panírozására szervezték az egészet – az otromba hadüzenet. Természetesen az Egyesült Államoknak, illetve a „se kiköpni, se lenyelni” Goodfriend ügyvivőnek. Akinek van bele hozzá, olvassa el az egészet, én csak szemezgetnék.

Nézzük a nettó hazugságokat. Kérdés: "Miért nem oldják föl az olajügyeket?" Válasz: "Föl vannak oldva." (Hogy elszaladt a 80 év, és mégsem tudunk semmit a titkosítás óta...) „Miért nézi teljesen hülyének a magyar népet?” „Nem nézem annak. A kormány a tisztelet kultúrájának alapján áll. Erőt, egészséget!” – mondta a vezénylő tábornok.

És itt jön a lényeg! „Tisztelt Orbán Úr, remélem, nem fog fejet hajtani az USA-bérencek követeléseinek!” Orbán Viktor: „Az amerikaiak a barátaink. Szó szerint a Jóbarátaink (tetsznek érteni a marónak szánt, hashajtóhíg gunyorosságot?!), ezért már nincs is szükségünk ellenségekre…” Vagyis Blikkül, de végre kimondathatott: igen, az a mocskos demokrata USA az ellenségünk, az ellenségünk, nahát! Istenem, mióta nyomhatta ez azt az érzékeny kis lelkét…

McFizetett McCain, most segíts!

Veress Jenő (népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr126972277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása