CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli a világ legjobb kick-box klubja

2014. december 13. 04:48 - csú

kiraly-team.jpgA nemzetek legfrissebb éremtáblázata alapján a csepeli Halker-KirályTeam lett a világ legeredményesebb kick-box klubja.

A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia az eddig megszerzett Európa- és világbajnoki elsőségek tekintetében, mind az utánpótlás, mind pedig a felnőtt versenyzők körben immár 10. éve folyamatosan vezeti a klubcsapatok világranglistáját.

- Erre a sportág 40 éves történetében még egy klub sem volt képes. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a csepeli kis klub minden idők legeredményesebb kick-box csapata. Ez egy világverő csapat. - mondta Király István, a Halker-KirályTeam mesteredzője.

A Halker-Király Team 1985-ös megalakulása óta világ- és Európa-bajnokságokon valamint világkupákon összesen 420 arany, és körülbelül 280 ezüst valamint 260 bronzérmet szerzett. (monocli.com)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr196976541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása