CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Évadzáró Operett gála lesz a Csepeli Munkásotthonban december 28-án

2014. december 13. 02:41 - csú

munkasotthon.jpgIgazi magyaros újévi operett előadás várja Csepelen, ahol a hagyományokra való tekintettel kerül bemutatásra az Évadzáró Operett gála 2014. december 28-án este 7 órai kezdettel.

Kovács József – az Interoperett egykori megálmodója, és létrehozója – évtizedeken keresztül gálakoncerttel ajándékozta meg azokat a nézőket, akik nem tudtak eljutni a Vígadóba, a január 1-én élőben közvetített műsorra. Csepeli származású művészként ezt a koncertet, az Újévi gála előzményeként minden évben Csepelen tartotta. Halála utána az Interoperett egykori szólistája Kollár Péter Erik vette át a stafétát, aki méltóan az egykori hagyományokhoz,az elmúlt években látványos előadást rendezett a csepeli színházban. A hagyomány az idei évben is folytatódik, hisz az Interoperett méltó utódja a ma már világhírű HungarOperett szólistái közreműködésével lesz látható a látványos Újévi Operett gála.

2015-ben megújulva, de az évtizedes hagyományokat megőrizve készül egy fergeteges operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. A legnépszerűbb operettek,a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák egy nagyszabású szuper produkcióban úgy, ahogy ezt megszokhatták. Műsoron a legkedveltebb operett melódiák a legnagyobb magyar szerzők operettjeiből.

Részletek többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A Víg özvegy, a Cirkuszhercegnő, a Zsuzsi kisasszony, a Mágnás Miska, és a Mária főhadnagy című operettekből.

Jegyvásárláshoz kattints ide!


Csodálatos dallamok, látványos showműsor, a HungarOperett szólistái, sztárvendégei, az operettek koronázatlan királynője, és a világhírű Rajkó Zenekar sztárjai Danyi Lőrinc vezetésével egy 2 felvonásos szuper produkcióban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr786976529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása