CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen víz árasztotta el az Árpád utca 6. szám alatti tízemeletest

2014. december 14. 10:23 - csú

Nincs áram 250 lakásban - A helyszínen van Morovik Attila alpolgármester - Dolgoznak a hiba elhárításán

csotores.PNGA Katasztrófavédelem weblapja ma reggel háromnegyed hétkor, az INDEX egy órával később adta hírül, hogy Csőtörés okozta műszaki probléma miatt nincs áram Csepel egyik tízemeletes panelházában. Az önkormányzat hivatalos hírportálja, a csepel.hu 9 óra előtt öt perccel már a helyszínt is pontosan megadta: az Árpád utca 6. szám alatt történt a csőtörés.

Az INDEX tudósítása szerint a csőtörés  az Árpád utcai ház hetedik emeletén történt. A víz elárasztotta az alsóbb szinteket, és a műszaki mentést végző fővárosi tűzoltók segítségével a kiáramlást ugyan megszüntették, de a már kifolyt víz eláztatta a ház elektromos kapcsolóberendezéseit.

Emiatt három teljes lépcsőház több mint 250 lakásban szünetel az áramszolgáltatás. Egyelőre nem lehet megbecsülni a katasztróavédelmisek szerint, meddig fog tartani az áramszünet, ahogy arról sincs még pontos információ, hogy az áramkimaradás befolyásolja-e az érintett lakások fűtését.

A csepel.hu az előző információkat kiegészítve közölte: "A katasztrófavédelem, a Fővárosi Vízművek munkatársai és Morovik Attila alpolgármester jelenleg is a helyszínen tartózkodik. A házban lakók számára az önkormányzat megnyitotta a Csete Balázs Szakközépiskolát (1215 Budapest, Csete Balázs u. 6-8.). Ott nyílik lehetőség vízvételre is."

Újabb hírek a csepeli csőtörésről ITT és az önkormányzat csepel.hu weblapján

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr866981355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása