CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs kérdésére csak hatalmi gőg a válasz Semjén Zsolttól

2015. január 23. 05:57 - csú

szabo_szabolcs-jo-parlamenti_kep_1.PNGNem fogják elvégezni a nemzetbiztonsági ellenőrzést Habony Árpádon - derült ki Semjén Zsolt válaszából, amelyet az Együtt politikusa, Szabó Szabolcs (képünkön), Csepel és Soroksár országgyűlési képviselőjének írásban feltett kérdésére adott. 

"Magyarországon – és az európai demokráciákban általában – a nemzetbiztonsági átvilágítás és vizsgálat alapját és apropóját nem ellenzéki támadások és sajtóvádak adják" – fogalmazott a miniszterelnök-helyettes, hozzátéve: nincs napirenden a kormányzat átalakítása. Szabó Szabolcs ugyanis arra volt kíváncsi, hogy Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter távozik-e Habony parlamenti belépője miatt. Korábban Szabó Szabolcs kérdezett rá arra is, hogy Habony esetében elvégezték-e – az ilyen esetekben indokolt – nemzetbiztonsági ellenőrzést. Nemrég derült ki, hogy Habonynak állandó belépője van a Parlamentbe, melyet a Miniszterelnökség állított ki, és utóbb azzal indokolt, hogy gyakran ott ad tanácsot a politikusnak. (Népszava)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr437099109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Turai 2015.01.23. 07:25:55

Az egyetemen tartott őszi órák után nem is jár fizetés? Szikár tények,kényes témák......
süti beállítások módosítása