CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Leesik a tantusz? Növekvő rémület!

2015. február 22. 04:32 - csú

pelikanos-1.PNGTudják, van ez a jelenet A tanúban, amikor Pelikán kucorog a fán családostul, mormolja a vallomását, és egyszer csak ráébred, hogy körülötte a Duna épp elpusztít mindent. „Itt valami tényleg nem stimmel” – mondja, mintha álomból ébredne.

Simicska Lajosról mindig is sejtettük, hogy sok mindenhez van köze. Léteznek persze csodák, de amikor rakétaként lőttek ki egyes startupok, felébredt a gyanú, hogy a záporozó állami megrendelések mögött nemcsak briliáns tehetséget, hanem sziklaszilárd kapcsolatrendszert is érdemes feltételezni. Közgép meg Publimont meg Hung-Ister... Körülöttük meg az átláthatatlan, de félre nem érthető szürkezóna.

De számolatlan milliárdok felhalmozása ide, a komplett politikai fél világ marionettregimentként való rángatása oda, szánkózás előtti ámokfutás amoda, több millió magyarnak az elkövetkező hetekben fog leesni a tantusz, hogy „itt valami tényleg nem stimmel”. Akkor, amikor Gundel Takács Gábor a maga utánozhatatlan sármjával már nem süllyeszti el a rosszul válaszoló kvízjátékost. A Maradj talpon! című közszolgálati vetélkedő megszűnik ugyanis, pusztán mert Orbán rápipult a szánkózás szerelmesére.

Ám azután, hogy az EU temérdek pénze kötött már ki magánzsebekben, most a viszály még a közcélra költhető források lehívását is veszélyezteti.

A legfrissebb, nyilvánosságra bukó esetek pedig csak a rémületet növelik: és miről nem tudunk még? Valami tényleg nem stimmel. És már mindent visz a víz. (nol.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr397193103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása