CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd hazudik és menekül

2015. február 26. 10:57 - csú

borbely_a_gyanakvo.PNGBorbély Lénárd, Csepel  polgármestere menekül a csepeliekkel való találkozások elől. A menekülés közben pedig hazudik és újra hazudik. Hogy ezt honnan tudom? Személyesen Borbély Lénárdtól. Elolvastam ugyanis a mai képviselő-testületi ülésre beterjesztett Tájékoztató az előző testületi ülés óta végzett munkáról című, általa jegyzett tájékoztatót.

 Ebben polgármester úr röviden közli a csepeliekkel és a képviselőkkel, hogy a január 29-i képviselő-testületi ülés utáni időszakban mit csinált a kerület érdekében. Saját írása szerint egy hónap alatt 17 fővárosi és kerületi rendezvényen „vett részt”. A valóság ezzel szemben az, hogy 8 alkalommal személyesen, 9 alkalommal pedig valamelyik alpolgármester „által képviselve” volt ott, ahol tényleg ott kellett volna lennie, de még ez sem igaz.

hianyzo_borbely_-2015-02-25.PNGAzt írja ugyanis, hogy részt vett a február 25-i, csepeli rendezvényen, ahol a kommunizmus áldozatairól emlékeztek meg. A csepel.hu-n olvasható írás és az ott látható fotók szerint nem vett részt. Sőt, az sem pontos, hogy másutt miként vett részt egy eseményen. A Csepeli Svábbálon állítólag köszöntőt mondott. Nem mondott. Aki ott volt a bálon, az hallhatta, hogy nem hallja a polgármesteri köszöntőt…

Részt vett viszont a Fővárosi Önkormányzat közgyűlésén, egyik bizottsági ülésén, illetve háromnapos testvérvárosi delegációt vezetett Rijekába, de a csepeliekkel való találkozási lehetőségek kétharmadát kihagyta.

Borbély Lénárd polgármester tehát menekül a csepeliek elől. Vajon miért? Netán a január 25-i botránya, az ittas vezetése miatt nem mer az emberek szemébe nézni?

 

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr797221451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása