CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A JELENTŐS BARÁT LAPJÁRÁSA

2015. március 13. 04:08 - csú

apa_es_fia-84_2.png- Apú-ú-ú! Megint kinyílt a Kisbicska!
- Jegyezd meg végre a nevét, se nem Kisbicska, se nem Kismiska! Már harminc évvel ezelőtt sem volt jelentéstelen személy, hisz jelentős barátja, katona bajtársa akadt.
- És ez a barátság, most elment?
- Egy barátság addig tart, amíg a közös érdek. Nem sajnálhatom, hogy szegény barát, hisz nem rászorult, csak kiszorult a hatalomból. Számára súlyos hiba, hogy nem jutott az újra osztott pakliba. Azzal is rossz pontot kapott, hogy neki komoly gondot okozott a rossz orosz alárendelt kapcsolat. Visszatérve a paklira, hiába került ki belőle, ismeri az osztó lapjait, belelátott, neki kibicelt, sőt a tét fedezetét is ő biztosította. És néhány ász még nála maradt. A többi lappal meg a másik nagy játékos legfeljebb folytatja a kártyavára építését, amíg teheti.


Kalocsai Imre

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr747264137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása