CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dr. Magyar Béla temetése március 27-én lesz a Csepeli temetőben

2015. március 18. 02:35 - csú

magyar_bela-jedlik_volt_tornatanar.PNGMiként korábban közöltük,   életének 79. esztendejében elhunyt dr. Magyar Béla, a Jedlik Ányos Gimnázium nyugalmazott testnevelő tanára.

Dr. Magyar Béla temetése temetése március 27-én 9 óra 45 perckor órakor lesz a Csepeli temetőben. 

Dr. Magyar Béla Csepel közismert és elismert pedagógusa volt, aki tanított az egykori Gombos téri Általános Iskolában és a Bajákiban is. Éveken át vezette és szervezte a Csepel SC által támogatott kerületi sportiskolai rendszert. Éveken át szervezett kerületi szintű versenyeket, rendezvényeket. Nevéhez fűződik a „Fut a Csepel” mozgalom elindítása. Vezető tanárként és a Testnevelési Egyetem Rektori Tanácsának tagjaként is szolgálta a tanárképzést és a testnevelők továbbképzését. Elfogadott és megbecsült közéleti ember volt.

Dr. Magyar Bélát a csepeli önkormányzat saját halottjának tekinti. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr557274447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása