CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Borbély-Németh duó újabb átvágása Csepelen, most a piacon

2015. április 03. 03:21 - csú

A CSEPELIEKET NEM HÍVTÁK, DE NEM IS MENTEK EL

EGY ESEMÉNY, KÉT TUDÓSÍTÁS ÉS MÉG EGY 

szatmari_atvago.PNGA propeller.hu  Németh Szilárdék átadtak egy piaci bódét címmel ezt írja a tegnapi jeles csepeli eseményről:

"Magyar termékeket árusító mintabolt nyílt Csepelen, ez pedig önmagban is nemzetiszínű szalagért, ünnepségért, és szalagot átvágó politikusokért kiált. Pláne, ha az üzlet egy  piacon nyílik... A nemzetiszínű szalagot a "Magyar földről, magyar földből" program keretében elsőként a csepeli piacon megnyílt Agricolae mintaboltjának nyitóünnepségén ők vágták át: Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere, Szoboszlai Zoltán, az Agricolae Kft. képviselője és Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő."

Tudósítónk viszont így számolt be a látottakról:

Csütörtökön délelőtt fél tízkor a Csepeli Piac díszkertjében a húsos és az őstermelői csarnokok közötti területen egészen érdekes látvány fogadta az arra járó vásárlókat. A terület időnként egy ostromra készülő vár belsejéhez hasonlított. Egyszer-egysze több volt az egyenruhás, mint az alkalmi néző. Komoly létszámmal és kamerával jelen volt a Csepeli Közterületfelügyelet, valamint a piac biztonsági állománya ( szolgálatban lévők és szabadnaposak ) és még néhány civilben lévő hivatali dolgozó. Komolyan mondom, ennyi biztonsági embert még életemben nem láttam a Csepeli Piacon.

Ezt a készültséget a faház átadási ünnepségét szervezők  félelme indukálta? Attól tartottak, hogy  lesznek majd jó néhányan, akik neveletlen módon meg akarják zavarni az önkormányzat átadási ünnepségét? A rettegők bizonyára nem ismerik a csepelieket. Rendzavarás ugyanis nem történt, de volt helyette felhajtás.

 Az ünnepséget egy fiatal néptáncos pár nyitotta meg. Ezt követően Borbély Lénárd Csepel Polgármestere mondott rövid beszédet. Utána a faházat üzemeltető cég képviseletében Szoboszlai Zoltán kapott szót, majd befejezésül Németh Szilárd Országgyűlési képviselő, az ötlet szellemi atyja szólt a jelenlévőkhöz.

A résztvevő közönség döntő többsége a Csepeli polgármesteri Hivatal és intézményei dolgozóiból, a Csepeli Önkormányzat FIDESZ-KDNP Képviselő Csoportjának tagjaiból, valamint néhány érdeklőből állt.

A piaci vevbők közül többen megálltak amikor észlelték, hogy a díszkertben valamilyen rendezvény zajlik, majd amikor megtudták, hogy miről szól, sietős léptekkel mentek tovább intézni a bevásárlást. Csepel vásárlói, a piac kereskedői példát mutattak higgadtságból, béketűrésből. Ahova nem hívták őket nem mentek el. Láttak ők már, sőt. átéltek már épp elég átvágást, és alaposan ismerik az átvágókat is...

Az átvágók szócsöve, a Csepel.hu itt és így számol be az emelkedett pillanatokról, ráadásul még videós ajándékkal is kedveskedik a csepelieknek. Megtudhatják a végén, hogy miként kell elmajszolni a repi szatmári süteményt...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr37334732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása