CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ábel Attila koholmányokat gyárt a Borbély-ügyek feltárása helyett

2015. április 10. 05:57 - csú

abel-portre-221.pngÁbel Attilának javasoljuk, hogy fogadja meg cikkírónk javaslatát, és vállalja Borbély Lénárd polgármester hatósági ügyeinek felderítését. A most következő írás szerzőjének igaza van, amikor azt mondja, hogy a csepeliek.blog.hu szívesen adna helyt annak a hiánypótló riportnak, amely tisztázza: hol tart most a polgármester korábbi, többéves büntetőügye, és mikor fejeződik be a január 25-i ittas vezetésével kapcsolatos rendőrségi eljárás. Ábel alpolgármester azonban elfecsérli, másra pazarolja energiáját: koholmányokat gyárt.

Nagy kár, mert koholmánnyal nem érdemes foglalkozni. Különösen, ha Ábel Attila fideszes alpolgármester saját tulajdonú hírblogjában, a csepel.info-n jelenteti meg Nem érdemes, mert:

> a koholmány „mások kárára vagy ámítására kitalált hazug hír”;

> a csepel.info az elmúlt években sok ilyen koholmány, hazug cikk miatt vált hírhedtté;

> mert szerzője, bár alpolgármester az önkormányzatnál, nem ismeri az önkormányzati törvényt, ráadásul amit ír, az  szín tiszta hazugság. Röviden: koholmány.

Az április 9-én megjelent, „Csepel MSZP-s vezetése is érintett volt?” című írás szerzője forrásként az Index-et jelölte meg. Az index.hu-n megjelent cikkben – amelyben Gyurcsány Ferenc azt állítja, hogy Simicska Lajos és a korábbi MSZP pénztárnok között kapcsolat volt –, semmilyen formában nincs utalás a csepeli MSZP-re. Szerzőnket ez elkeseríthette, ezért

„megfejelte” az index.hu-tól átvett mondatokat, összehozta a Corvin csomópont átépítési terveit, a Csepeli MSZP-s vezetést és a KÖZGÉP-et. Csak elfelejtette, hogy a Corvin csomópont fejlesztése az önkormányzati törvényből adódóan a Fővárosi Önkormányzat feladatai közé tartozott, akkor is most is. 

Ezért javaslom a kitalációk szakavatott gyakorlójának, tekintse át a fővárosi és a kerületi önkormányzat közötti munkamegosztás törvényi cikkelyeit, múltbeli és jelenlegi gyakorlatát.  Valóban úgy gondolom – miként a bevezetőben már szó volt róla –Ábel alpolgármesternek talán lenne arra is ideje, hogy vállalja Borbély Lénárd polgármester hatósági ügyeinek felderítését. Szerintem a csepeliek.blog.hu szívesen adna helyt annak a hiánypótló írásnak, amely tisztázza: hol tart most a polgármester korábbi, többéves büntetőügye, és mikor fejeződik be a január 25-i ittas vezetésével kapcsolatos rendőrségi eljárás. 

V O X

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr597354968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása