CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Boltvezetőt és sofőrt vesznek fel a májusban nyíló csepeli üzletbe

2015. április 15. 02:34 - csú

figyelem-x1b.jpgA tervek szerint május 6-án új Cseriti Pont Adománybolt nyílik Csepelen a Kossuth Lajos utca 47-49 szám alatt ahová boltvezetőt keresnek.

A volt Erste bankfiók helyén már zajlanak az előkészületek, a tervek elkészültek a 166 négyzetméteres helyiség belakására, de a boltvezető még hiányzik. Gyakorlatilag azonnali kezdéssel keresnek boltvezetőt: az ideális jelölt kereskedelemben jártas, kerületi lakos. Amennyiben érdekli a munkalehetőség, jelentkezését leadhatja  az Adományháló nevű Facebook oldalon.

Keresnek még egy bútorszállításban jártas munkaerőt jogosítvánnyal, heti 5 napra (hétfő-péntek), napi 8 órás munkabeosztással. Jelentkezni ugyancsak az Adományháló nevű Facebook oldalon lehet.

Forrás: adományháló és 21. kerületi Hírhatár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr77357000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása