CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel mint tiltott zóna?

2015. június 02. 05:57 - csú

hajlektalan_ujsagiro.PNGHudák János írja saját Facebook oldalán: 

Annak idején én is erről beszéltem Csepelen, a februári testületi ülésen. A Kúria döntése ellenére újra kijelölték gyakorlatilag Csepel teljes lakott területét tiltott zónának. Ráadásul voltak annyira pofátlanok, hogy például egész Királyerdő területére vonatkozóan indokként a Királyerdei Művelődési Ház kulturális védelmét határozták meg, miközben az intézmény épülete Királyerdő egyes részeitől kilométerekre van. Felháborító!

"bebizonyosodott, hogy a hajléktalanok üldözése embertelen, értelmetlen és drága, a főváros vezetősége mégsem tanult semmit, és szinte változatlan formában akarja szerdán elfogadni a Kúria által megsemmisített korábbi rendeletet." (Forrás: Hudák János Facebook oldala)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr757499368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása