CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Semmije sincsen, szinte magyar lett

2015. június 27. 03:25 - csú

menekult_lany.PNGA menekültek lettek a leggyűlöltebb emberek. Kicsit pöszén: gyorsan beérett a sárkányfog-vetemény. Itt az aratás.

Mondjuk, nagy a valószínűsége, hogy a migráció kevésbé lenne „olajozott”, ha csempészek nem lennének. Csak, hát a menekült valójában keményen üldözött, és keményen éhenhalás felé kacsingató kisember. És jön. Mert például élni szeretne, ami azért, lássuk be, nem méltányolhatatlan.

De őt üldözzük, őrá hányunk átkot, aki majd elveszi a munkánkat, vallásunkat, nyelvtudásunkat, és még mindent, amit a plakát elbír.

A csempész meg „üzletember”. Ha ügyes, tisztára moshatja a lopott pénzét, van erre hozott törvény. Ha letelepedési kötvényt vesz, s magát csempészi be, az is rendben a NER-ben.

A menekült? Na, az ő helyében nem lennék! Mire ideért elvették a pénzét, nincs már otthona, jövője, munkája, nyugdíja, semmije sincsen – lényegében magyar lett. Ám itt a megoldás, Orbán Viktor Facebook oldalán olvastam – s amikor e sorokat írom, még nem törölték. Arról szól a javaslat, hogy a muszlimok ellen a déli határ kerítését be kellene kenni disznóvérrel.

De hagyjuk a hülyéket! Tiltsuk meg előbb a tiszteletlen kivétel magyar taxisoknak, hogy csempészmódon szipolyozzák ki a menekülteket. És a rendőrségnek, hogy ezt csukott szemmel tűrje! Mert így a rendőrség is embercsempészet hírébe kerül.

Veress Jenő

Forrás: Népszava

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr567568072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása