CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd döntött vagy súgott a Csepel Díszpolgára címről?

2015. július 01. 05:56 - csú

nsz_a_parlament_oszlopanal.PNGAzt mondja a fáma, hogy Csepel Díszpolgára kitüntető címet adományozott Németh Szilárd, a Fidesz listás parlamenti képviselője, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke / Borbély Lénárd Csepel polgármestere / Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Kontúr Pálnak és Rácz Lajosnak. A bulvársajtóban terjedő hírek szerint a képviselő és a polgármester megegyezését megerősítő döntésre állítólag június 25-én, Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete zárt ülésén került sor. Hogy kik a kitüntetettek? Kontúr Pál a Fidesz Munkás és Alkalmazotti Tagozatának elnöke, Rácz Lajos székesfehérvári világ- és európa-bajnok birkózó, a Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja.

A meg nem erősített híresztelésből nem tudtuk kideríteni, hogy a kitüntetett személyiségek miért pont Csepel Díszpolgára címet kaptak, ha kaptak, hiszen egyikük sem csepeli illetékességű és a helyi közvélemény előtt sem ismert Csepelért végzett munkájuk. Bár, ismereteink szerint

ez nem zárja ki a kitüntetés odaítélését, sokan úgy vélik, hogy a csepeli kötődés egyértelmű: mindketten Németh Szilárd volt csepeli polgármester, most fideszes parlamenti képviselő és birkózó szövetségi elnök ismerősei. Akkor lehet, hogy a cím mellé nem kellett volna kérdőjel?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr97584244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Gombos 2015.07.01. 08:42:06

Ki a fene az a Németh Szilárd? Már nem polgármester akkor milyen jogon osztogat, fosztogat Csepelen.
süti beállítások módosítása