CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli falra hányt borsó

2015. július 02. 05:53 - csú

  • apa_es_fia-3_4.PNGApú-ú-ú! Hogy tudsz ilyen nyugisan üldögélni, amikor….
  • Mitől gyulladtál be így fiacskám?
  • Hát már ide találtak a bevándorlók és terroristák, gyorsan elsajátították a magyar nyelvet, bratyizó viszonyba kerültek a nemzeti konzultációval is, nem tisztelik a kultúránkat, és el akarják venni a munkánkat!
  • Honnan veszed ezt a sok baromságot?
  • A Károli Gáspár utca sarkán kint van két óriás plakát, szó szerint leírtam:
  • „HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, TISZTELETBEN KELL TARTANOD A KULTURÁNKAT!”, „HA MAGYARORSZÁGRA JÖSSZ, NEM VEHETED EL A MAGYAROK MUNKÁJÁT! Nemzeti konzultáció a bevándorlásról és a terrorizmusról”
  • De fiam, hogy jutnának feltűnés nélkül át a határon, az országon, a fővároson, a Szent Imre téren, az utca sarkáig, hogy ott szembesüljenek a számukra idegen nyelven, bár haveri viszonyt sejtető tegeződve íródott felszólításra, miszerint tartsák tiszteletben azt a kultúránkat, ami valami csoda folytán mégiscsak el tudnak olvasni. Az ár hab a tortán, hogy pont a Károli Gáspár utca sarkánál tobzódó dolgozó magyar magyar munkavállaló tömegek kezéből kikapják és elveszik a munkát. Mi munka lehet ez egy bevándorlónak, ha egy kicsit is ragaszkodunk a nehezen megszerzett munkánkhoz. Persze egy terroristának ez nem lehet gond, csak ránk fogja fegyverét, (meg hogy mi kezdtük el): - kultúrát vagy munkát! És addig nem is nyugszik és nem tágít, míg valamelyiket meg nem kapja!
  • De apú, akkor minek készültek drága pénzen ezek a hatalmas plakátok, ha semmi értelmük?
  • Ha csak ezeknek nem lenne értelmük! A nemzeti konzultációnak titulált kérdőívek mire voltak jók, ha meg sem várták a válaszokat, máris tovább szórták a közpénzt a senkihez szóló, csak hergelésre való förmedvényekre. A ténylegesen komoly problémák elől most meg bekerítjük magunkat, ennél még a gyepű rendszer is korszerűbb lenne.

                                                                                              Kalocsai Imre           

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr757586728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása