CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János: Szilárd, ne rizsázz!

2015. július 05. 05:56 - csú

rezsi-duma.PNGNémeth Szilárd nem rég Csepelen rizsázott a rezsicsökkentésről. A tavalyi választáson a kerületiek akaratából megbukott rezsibiztos tehát ismét aktivizálta magát kerületünkben. Tudomást sem vesz róla, hogy a Csepel nagy része köszönte szépen, de nem kért belőle.

Hagyjuk most, hogy mit köszönhetnek a csepeliek Németh Szilárdnak, aki képviselőként és polgármesterként is elárulta őket, mert rájuk se bagózott azok után, hogy megválasztották. Hagyjuk, mert ezen ma már túl vagyunk: a csepeliek tavaly világosan üzentek Németh Szilárdnak, amikor az országos médiában naponta megmártózó rezsibiztos helyett az országos politikában addig ismeretlen Szabó Szabolcsot szavazták be a parlamentbe. Szerintem ma már fontosabb, hogy

miként élnek ma az emberek Csepelen. Hogy hány tehetséges kerületi fiatal tartozik ma már ahhoz a több mint 500 ezerhez, akik az elmúlt években elhagyták az országot? Hogy hány csepeli család tartozik ahhoz a másik 500 ezerhez, akiknek rendszeres számlaelmaradása, vagyis rezsitartozása van? Hogy hány csepelinek jelentene hóvégi könnyebbséget, ha legalább az alapvető élelmiszerek áfáját 5%-ra csökkentené a Fidesz? Hogy hány kisgyermekes csepeli családot érint hátrányosan a kerületi óvodák szakmaiatlan összevonása a puszta spórolás miatt? Hogy hány nyugdíjas maradék kis örömét venné el Németh Szilárd a Munkásotthon önkormányzati lenyúlását célzó törvényével, ami ellen múlt héten százak vontak élőláncot az utolsó csepeli független kulturális intézmény köré?

Nem folytatom. Mi, csepeli szocialisták Németh Szilárddal ellentétben minden héten kint vagyunk velük az utcán, így tudjuk: a kerületben élők nem buta emberek. A bőrükön érzik, hogy jobban élnek vagy sem, mióta a Fidesz kormányoz. Én csak arra kérem a csepelieket, hogy maradjanak továbbra is önmaguk, és a jövőben is üzenjék meg az életükbe károsan beavatkozó arrogáns politikusoknak: nem kell a rizsa!

Szenteczky János
a csepeli MSZP elnöke

Forrás: Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr977589674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása