CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Liptai visszavág Ördög Nórának

2015. július 25. 01:25 - csú

box-333.pngAlig egy éve érkezett a TV2-höz Ördög Nóra, váratlan átigazolásának pedig lettek áldozatai. A pletykák szerint Tatár Csilla részben miatta távozott, hiszen főműsoridős karrierről álmodott, Liptai Claudia pedig hirtelen parkolópályára került, Az ének iskoláját és A Ri­sing start Ördög Nóra happolta el előle. A folyosói pletykák szerint a két A kategóriás sztár mindig kerülte egymást a csatorna épületében, szóba sem elegyedtek.

A Bors most azt írja, hogy ősszel mindkét sztárját főműsoridőben veti be a csatorna. A TV2 vadonatúj game-show-ját, A kockát Ördög Nóra vezetheti majd, míg az egykor szép sikereket elért A 40 milliós játszma című show-t pedig Liptai Claudia - írja a Bors.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr467649210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása