CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ötmilliós bírságot fizet saját zsebből Borbély Lénárd?

2015. július 31. 05:59 - csú

vercse-2.PNGNagy erővel fenyegetik, riogatják a csepeli háztulajdonosokat, kertművelőket, hogy 15 ezer forinttól ötötmillió forintig terjedő bírsággal sújthatják őket, ha a parlagfüvet nem vágják le a birtokukról. Ma már a hatósági  légierő, a helikopteres flotta is felszállt, hogy lecsapjanak a légcső- és tüdőmérgező mulasztókra. Jogos a szigor, bár az előzetes, többszöri tudatos figyelmeztetés sokkal többet érne, és eredményesebb is lenne.

A kérdés csupán az, hogy a Borbély Lénárd polgármester vezette csepeli önkormányzat mennyit fog fizetni: 15 ezret vagy ötmillió forintot? A fentiekben ismertetett fenyegetések miatt  a Szent Imre téri Terrorházának vezérkara erre kényszerülhet, ugyanis a Vércse utcában szépen termesztik a parlagfüvet.

vercse-1.PNGA  kitáblázott ígérvényeket még Németh Szilárd mint országgyűlési képviselő és Borbély Lénárd polgármester írta alá. Azokon azt ígérték, hogy 2010. és 2014. között „Ápolttá és rendezetté tesszük a Vércse utcai közért környékét.” 

Az ott élő lakók panasza és több média közlése alapján azonban tudjuk, hogy a Vércse utcai önkormányzati területen rendezettségnek, ápoltságnak nyoma sincs. Föld-lerakatok és munkagépek bitorolják a beígért gyerekjátszótér helyét. És még valami: a parlagfű. A gyom zavartalanul tenyészik és terjed a helyszínen készült fotók alapján. 

Ezért most lélegzetvisszafojtva figyeljük, hogy 15 ezret vagy ötmilliót kell kiperkálnia büntetésként a Borbély-féle Fidesz-csapatnak. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy közpénzből vagy saját zsebből teremtik elő a bírság összegét. A végeredményről szóló hírre bizton számíthatunk személyesen az ittas vezetésen rajtakapott Borbély Lénárdtól vagy a hazugságáért bírósági döntéssel bizonyítottan hazugságot terjesztő  alpolgármesterétől, kommunikátorától, Ábel Attilától. Mi lecsapunk majd a hírre mint a vércse. 

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr437665238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása