CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel vezetői bontással is építik a helyi visszaélések falát?

2015. augusztus 05. 05:52 - csú

kerdojel-mas-255_3.pngKibújt a szög a zsákból!  Az önkormányzati közpénzen működő, Csepeli Vagyonkezelő bontja a sörsátorhoz korábban épített épületeket a csepeli Szent Imre térnél az élelmiszer áruházzal szemben.

Bizonyára sokan emlékeznek még rá, hogy a tavalyi futball VB-re való hivatkozással sörsátrat állítottak az egyes kapu előtti területre, a csepeli nép szórakoztatására. Mindenki sejtette, hogy ez a „jótékonykodás” öncélú esemény. Borbély Lénárd polgármester jelölti kampányának része volt. Annyiba is került, mert nem spóroltak a költségekkel. Az érintett természetesen tagadta a vádat, és vállalkozásban történő eseményről beszélt. A térkialakítás, közművesítés, telepítés, őrzés, reklám és a többi járulékok viszont közpénzből csorogtak oda.

A világon mindenhol a VB alatti sörsátrak önkormányzati nettó bevételt jelentettek, csak Csepelen voltak az önkormányzat által dotáltak. Most a korábban „kulturált szórakozóhely” titulussal ellátott ivoda maradványainak bontását láthatja az arra járó közönség. Mint a facebook-ra feltett képeken láthatjuk, találtak új helyet a piálásra! A Munkásotthont és annak éttermét foglalták el e célra. Na meg azt is láthatja mindenki, hogy hogyan csapták be, vezették félre jó egy éve a kampányban az embereket.

Ez az esemény csak egy jelentéktelen része azoknak a bűnöknek, törvénysértő cselekedeteknek mondhatni választási csalással felérő szabályszegéseknek, amit a Fidesz emberei a hatalom megtartása miatt tettek. Ez a bontás a „pofátlanság” csepeli megjelenése. Annak a bemutatása, hogyan élnek vissza a hatalmukkal, hogyan simliskednek szabályokkal, közpénzekkel úgy, hogy azok egyrészt politikai előnyt hozzanak a számukra, másrészt a haveri zsebek megtöltését is szolgálják.

HORVÁTH GYULA

Forrás: A szerző facebook oldala

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr467672584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása