CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli gyerek veszélyeztetése miatt nyomoz a rendőrség

2015. augusztus 05. 03:33 - csú

felkialto_2.jpgKiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a csepeli HÉV által hétfő este elgázolt kisgyermek ügyében - erősítette meg  este az MTI megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Az ügyben két embert hallgattak ki gyanúsítottként - tették hozzá.

Miként beszámoltunk róla,  hétfőn 18 óra 55 perckor Csepelen, a nyílt vasúti pályán a HÉV elsodort egy kisgyermeket, akit a mentőszolgálat munkatársai  kórházba vittek. Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese hétfő este azt közölte: a 3 év körüli gyermeket életveszélyes sérülésekkel kezelik. A Heim Pál Gyermekkórház orvosigazgatója az RTL Klubnak azt mondta: a gyermek koponyasérülést szenvedett, még az éjszaka megoperálták. Állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen - hangzott el.

Az RTL Klub kedd esti Híradójában számoltak be arról, hogy a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.(MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr97680350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása