CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem jön lehűlés, még egy hétig marad a kánikula

2015. augusztus 09. 10:11 - csú

kanikula.jpgFolytatódik a tikkasztó hőség, az elkövetkező egy hétben a csúcshőmérséklet 37 fok körül alakul.

 

Némi felfrissülést csupán a záporok, zivatarok hozhatnak, melyekre főként az Északi-középhegység vidékén, majd az Alföldön, később nyugatabbra számíthatunk - írjaelőrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Jelentős változásra  a jövő héten sem kell számítani. Az Időkép prognózisa szerint jövő szombaton  már csapadékosabb időre van kilátás, ám lehűlés akkor sem valószínű, marad a 33-34 fok körüli maximumhőmérséklet.

A forróságban fokozottan figyelni kell a folyadékbevitelre, és a bőr védelméről sem szabad megfeledkezni. A szakemberek összegyűjtöttek néhány praktikus tanácsot, melyekkel könnyebben átvészelhető a hőség, ezeket itt találják. (nol.hu)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr237693108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2015.08.14. 14:33:18

ezt nem lehet elviselni klíma nélkül... nálunk egész nap megy, és már a számla miatt sem kell izgulnom, napelemeket szereltettünk fel. osztottunk, szoroztunk, és nagyon jó ajánlatot találtunk bit.do/napos_otthon . megéri árajánlatot kérni, hamarabb megtérül mint gondolnánk
süti beállítások módosítása