CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Minden gyermekét oda járató csepeli szülő megnyugodhat..."

2015. augusztus 26. 05:30 - csú

Óvodafelújítás: Hudák János képviselő választ kapott a hivatalból

postas-2.pngHudák János Csepel PM-es önkormányzaíti képviselője augusztus 8-án levélben kért tájékoztatást egy óvodafelújítással kapcsolatban. Neki válaszoltak. A képviselő a nyílt levélre kapott választ is közzétette weblapján. Mivel a nyílt levelet publikáltuk, most a választ is közöljük.

Két héttel korábban írt kérdésemre 19-én az alábbi választ kaptam az önkormányzattól:

"Tisztelt Hudák János képviselő úr!

Kedves Apuka!

Köszönettel megkaptuk észrevételét az Erdősor-Festő utcai óvoda kivitelezésével kapcsolatban. Mindenekelőtt szeretném tájékoztatni, hogy a jelenleg is zajló felújítási munkálatok, illetve azok várható befejezése nem veszélyezteti az őszi óvodakezdést és az ott folyó oktatási, nevelési munkát nem befolyásolja.

A munkálatok befejezésének tervezett határideje 2015. július 29-e volt, azonban a július 8-ai vihar miatt a kivitelezés véghatáridejét 2015. augusztus 10-re módosítottuk, amit a vállalkozó nem tudott tartani.

Tekintettel arra, hogy a kivitelező a módosított határidőre sem fejezte be a munkát, az önkormányzat a szerződés szerinti kötbért érvényesíteni kívánja. (A vállalkozási szerződés és módosítása nyilvános.)

A munkálatokat az önkormányzat által megbízott műszaki ellenőr végzi napi rendszerességgel, továbbá a Csepeli Városfejlesztési és Gazdaságfejlesztési Kft. is folyamatosan jelen van a helyszínen és egyeztet az intézményvezetővel, a kivitelezővel és a műszaki ellenőrrel.

ovoda-felujitas-hudak_j.jpgUgyanez a Silda Group Kft. kivitelező végzi a Rákóczi téri egyesített bölcsőde felújítását is. A vállalkozónak az elmúlt hetek időjárása követeztében jelentős mennyiségű plusz munkát kell elvégeznie – legutóbb hétfőn ázott be a bölcsőde több helyen – ezért haladnak a tervezettnél lassabb ütemben.

Természetesen amennyiben úgy ítéljük meg, hogy bármi új tényező felmerül, ami az oda járó gyerekek megfelelő és biztonságos elhelyezését veszélyezteti, megtesszük a szükséges intézkedéseket, így minden gyermekét oda járató csepeli szülő megnyugodhat.

Bízunk abban, hogy a felújított óvoda a szülők, a pedagógusok és főként a gyermekek számára is szebb, modernebb és biztonságosabb környezetté válik a kivitelezés befejezését követően.

Reméljük, válaszunkkal mind képviselői, mind apai aggályait sikerült eloszlatnunk!

Tisztelettel: 

Dobos Sára

kabinetfőnök-helyettes"

Forrás: Hudák János weblapja

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr437731804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csepeli szülő 2015.08.26. 09:33:54

Tényleg
A polgármester kabinetfönökének a helyettese válaszolja meg a szülő,és képviselő kérdéseit?
süti beállítások módosítása