CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

PERCRŐL PERCRE MOST: Határesetek a déli zöldhatár lezárás után

2015. szeptember 15. 10:18 - csú

LEGFRISSEBB HÍREK A MENEKÜLTEKRŐL ITT

menekulteket_fogtak_rongalas_miatt.PNGRendőrök őrzik a megrongált műszaki határzáron átjutott illegális bevándorlókat a röszkei átkelő közelében 2015. szeptember 15-én. A 16 tagú csoport tagjai először a gyorstelepítésű drótakadályt, majd a három méter magas drótkerítést is átvágták, és átmásztak azon. A rendőrök elfogták, majd előállították őket. Ezen a napon hatályba léptek a migrációs helyzet miatti új szabályozások. MTI Fotó: Máthé Zoltán

************************************

Budapest, 2015. szeptember 15., kedd (MTI) - Előzetes letartóztatásba került egy hattagú, "családi alapon működő" embercsempész-bűnszervezet - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden a honlapján. A gyanúsítottaknál nagy mennyiségű készpénzt és értékes gépkocsikat, éjjellátó műszereket foglaltak le.  A bíróság elrendelte a gyanúsítottakat előzetes letartóztatását.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS A LEGFRISSEBB HÍREK A MENEKÜLTEKRŐL ITT OLVASGHATÓK (index.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr847789330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása