CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli foci a politika foglya

2015. szeptember 18. 05:59 - csú

focitabor.PNGA Nemzeti Sport  cikke a csepeli labdarúgásban uralkodó áldatlan állapotokról...A csepeli stadionban mostanra már két futballklub is működik, az egyik 103 éves, a másik pár hónapos így nem meglepő módon a gyerekek gyakran azt sem tudják melyik klubba járnak sportolni, ugyanis  - arról szólnak a hírek -, hogy az új egyesület a régi klub nevével is csalogatja a srácokat focizni.

A Nemzeti Sport cikkét változtatás nélkül adjuk közre. (A CSÚ szerkesztőjének technikai megjegyzése: Jobban tudja olvasni a cikket, ha a  a jobb egérgombbal a képre kattintvaa "Kép megnyitása új lapon" parancsot választja)1-nemzeti_sport_csepel_sc-rol.jpgForrás: Takács Krisztián facebook oldala 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr467795046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása