CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: Drogteszt

2015. szeptember 30. 05:57 - csú

csmo-bitorlok-2015-07-06.PNGA Magyar Országgyűlés a Fideszes többségre támaszkodva, - jelek szerint eddigi halogató és kétarcú viselkedése ellenére - mégis bevezeti a kötelező drogtesztet.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy ezt ki ne terjesztenék a politikusokra.
Akkor meg mi van a mi jó ivó Borbélyunkkal?
Ő alig több mint egy fél éve csúnyán megbukott egy drogteszten. ( A hozzá kapcsolódó történetet most hagyjuk!)
Nevezetesen elkapták ittas vezetésen! A részleteket persze nem tudhatjuk, a rendőrség elzárkózik az információ kiadásától, az ügyészség dodonai semmit mondással rázza le magáról a kérdéseket, Borbély meg kiszavaztatja az erre irányuló képviselői indítványt a Fidesz mamelukokkal a kerületi képviselő-testület napirendjéről!
Ez a példa, mint cseppben a tenger mutatja a Fidesz igazi szándékát.
Nem a drogosokat akarja megbüntetni és kiszűrni a közéletből meg az iskolákból, hanem a neki nem tetszők számára teremt egy új büntetési formát, amivel később operálhat, és a kritikusokkal szemben felhasználhat.
A Fidesznél ugyanis egyenlőség nincs!
A törvény rájuk és klienseikre nem vonatkozik!
Ezt Csepelen is, de az ország minden pontján tapasztalhatjuk.

Deutsch is - felettébb érdekes módon - elfelejtett arra az általa kezdeményezett bírósági tárgyalásra elmenni, amit az őt drogozással „vádoló” Juhász ellen, nagy bőszen indított! Mindenki azt hiszi, hogy azért, mert valójában drogozott!
Bizonyíték arra, hogy eszükbe sem jut az ember-ember közötti egyenlőség elve az, hogy azt az ogy. képviselőt, aki az ittas vezetés büntetési tételének szigorítása miatt a Fidesz nevében szónokolt a parlamentben, (Borbély Lénárd) nem, hogy lemondatnák, de semmilyen retorzió nem érheti. Sumákolás, és elhallgatás minden szinten!
Ugyanez az ember polgármesterként zavartalanul tovább italozhat a Májuskertben meg a Rizmayer sörözőkben úgy, hogy ha úri kedve azt kívánja, akár bezárják az intézményt a zavartalan részegeskedésért, vagy soron kívüli ellátásért! Pedig ő sem fizet többet (egyesek szerin kevesebbet) mint a sorukat egyre kevesebb türelemmel várók!
Mindezt a Fidesz egyenlőség jegyében teszi! Mert megteheti!
A Fidesz korifeusai már régen eljátszották a becsületet, meg a bizalmat! Vizet prédikálnak és bort, sört és pálinkát vedelnek. Saját táboruk némelyike is undorral figyeli kihágásaikat!
Szankciókat, példás büntetést akarnak a közembernek úgy, hogy a maguk számára mindez nem lesz követelmény. Borbély és Deutsch esete is azt mutatja, hogy igaza lett Simicskának mikor szaporítóanyagként aposztrofálta régi barátját, a vezérüket! (Azzal a különbséggel, - teszi hozzá a csepeli kocsmák ideges közönsége - hogy abból még lehet ember!)

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr77802938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása