CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ma délután az Óbudai temetőben vesznek végső búcsút Deák Balázstól

2015. október 13. 03:21 - csú

deak_balazs_elhunyt.PNGMiként korábban - a csepeli önkormányzat információja alapján  közöltük - , életének 73. évében elhunyt Deák Balázs, a Csepeli Diák Atlétikai Club edzője, testnevelő tanár.

Deák Balázs temetése ma délután 15 óra 30 perckor lesz az Óbudai temető szóró parcellájában. (1037 Budapest, Bécsi út 365-371.)

Deák Balázs olyan kiváló szakember és pedagógus volt, aki magas szintű képzettségével, szerény, de határozott személyiségével, sok fiatallal ismertette meg a mozgás örömét, az atlétika szépségét. Korosztályos bajnokokat és válogatott versenyzőket pályára állító eredményes edzői munkája felnőtt szinten is jelentős teljesítményeket hozott. Deák Balázs kiemelkedő edzői, tanári munkásságáért, mindig segítőkész hozzáállásáért a magyar atléták nagy családja,  a versenyzők, a tanítványai és a pályatársai  tisztelettel adóznak.

Emlékét a csepeliek megőrzik.

Nyugodjon békében.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr27882730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása