CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az Árpád utcában bilincseltek meg egy csepeli kábítószerkereskedőt

2015. október 20. 01:10 - csú

elfogas.PNGEgy 47 éves férfival szembern folytat eljárást a csepeli rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt.

A férfi október 14-ét megelőzően az Árpád utcai lakásán rendszeresen árult kábítószert. A rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével október 14-én este fél 9-kor megjelentek a helyszínen és elfogták R. Pált. A nyomozók a házkutatás során összesen 43,6 gramm amfetamint, 5,3 gramm hasist, 37 darab zöld színű extassy tablettát, 1,3 gramm heroint, 134,2 gramm kristályos kábítószergyanús anyagot, 167,8 gramm fehér kábítószergyanús port és annak adagolására szolgáló eszközöket (digitálismérleget, nejlon zacskót), valamint több tízezer forint készpénzt találtak és foglaltak le. (ittlakunk.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr737991197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása