CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli sólymok segítettek

2015. november 15. 02:34 - csú

loheres.PNGSzerencsésen végződött november 8-án annak a horgásznak az esete, aki kajakjából a Ráckevei (Soroksári) - Dunába borult. A férfit a hideg vízből a 96. Sólyom cserkészcsapat tagjai mentették ki.

A két cserkész, Hartwig Ábel és Hartwig János őszi evezésre indult a vasárnapi napsütéses időben a Soroksári- Dunán. Amint kora délután az M0-s híd alatt bekanyarodtak a Czuczor-sziget előtti kis ágba, ott arra lettek figyelmesek, hogy egy horgász a csónakjával teljesen keresztbe fordult a keskeny szakaszon. Közelebb érve látták, hogy az idős férfi belekapaszkodott a kajak oldalába, mivel korábban egy rossz mozdulattal kiborult belőle - olvasható az önkormányzat honlapján.

Ezen a szakaszon sűrű nád borítja mindkét partot, így nem tudott sehol kimenni. A bajba jutottnak az arra evező cserkészek segítettek, kajakjával-evezőlapátjával együtt kivontatták a legközelebbi stégre. A horgász – miután rendezte elázott ruházatát – megköszönte a fiatalok segítségnyújtását és tovább evezett úti célja felé. (21.kerulet.ittlakunk.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr998078800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása