CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Peter Srámek Csepelről édesanyja segítségével keresi az igazit

2015. november 21. 03:45 - csú

peter_sramek_1.PNGA Sz­tár­ban sztár éne­kese, a jelenleg Csepelen élő Peter Srá­mek egy na­pi­lap se­gít­sé­gé­vel ke­resi az iga­zit, sőt még anyu­kája is nagy­ban hoz­zá­já­rul sze­relmi éle­té­hez.

Peter Srámek karrierje töretetlenül ível felfelé, éppen ezért magánéletére már nem sok ideje marad. A szlovák fiú ugyanis nem csak az Édes Élet stábjával forgat nap mint nap, hanem a Sztárban sztár vasárnapi adásaira is gőzerővel készül.

A Bors viszont nem nézte tétlenül az énekes magányosan töltött mindennapjait, ezért egy párkereső felhívást adott közzé, amire rengeteg levél érkezett.

Nem jó egyedül. Megható, nem gondoltam, hogy ennyi lány ír majd. Igaz, a fellépések után sokan odajönnek hozzám, aláírást, közös fotót kérnek, de ez más, személyesebb.

Már ez a csajozó módszer sem mindennapi, de az meg főleg szokatlan,hogy Srámek édesanyja oldalán válaszolgat a szerelmes üzenetekre. Persze erre nyomós oka van, hiszen anyukája segítsége nélkül nem igazán értené meg a levelek lényegét.

Az a furcsa, hogy kénytelen vagyok az anyukám segítségét kérni. Mivel még nem megy jól a magyar nyelv, együtt olvassuk el a leveleket.

"Ígérem, mindegyikre válaszolok, de kell egy kis idő" - mondta a TV2sztárja,aki egy éve már nagyon vágyik a szerelemre, de elmondása szerint most nem férne bele az életébe a romantika.

Úgy randizzak egy lánnyal, hogy velem van a stáb? Pedig jó lenne sétálni, beszélgetni valakivel, de most csak arra van időm, hogy küldjek egy aláírt fotót.

Forrás: Ripost.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr308089930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása