CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A kitartott

2015. december 17. 03:07 - csú

vajna.PNGVolt idő, amikor Széchenyi István egyévi jövedelmét ajánlotta hazájának. Most a Fidesz a haza jövedelmének egy részét ajánlja Andy Vajnának. E két tett közötti távolság mutatja Orbánék nagy országátalakításának eredményét.

A Fidesz korszakos bravúrja, hogy a nemzetszeretet cáfolhatatlan jeleként tálalja ezt, miközben nem más, mint a közösség kifosztása. Másként lehetetlen értelmezni, hogy idejön a filmproducer, kreálnak neki néhány törvényt, hogy évente több milliárdot biztosan keressen, majd egy állami bank ad neki hitelt, hogy vegyen magának egy televíziót.

A tévéjében pedig állami hirdetések sorjáznak majd. Azaz az állam hitelt ad, a törlesztést meg finanszírozza.

És a történet ennél is szennyesebb, mert

a TV2-ért amúgy Simicska Lajossal, a korábbi kitartottal kell harcolni, miközben például Szijjártó Péter már bármelyik életmentőpaplan-termékbemutatóval szemben alulmarad a hitelességi versenyben. A korábban a Quaestor-ügyben megégett külgazdasági miniszter, akinek elődjei egykor diplomáciai manőverekkel foglalkoztak a kötvénybiznisz helyett, nem bontotta ki az igazság minden részletét, amikor elfelejtette megemlíteni, hogy Vajnáéknak az Eximbank hitelez.

Igaz, nincs ebben semmi meglepő, elvégre az igazságot már pár éve száműzték ebből az országból, mintha ő lenne a hazaáruló. Nem baj, hiszen ha egyszer visszaérkezik, úgyis kiderül, ki az valójában.

Ha meg nem, Magyarország úgyis örökre zseton marad a Vajnák kaszinójában. (nol.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr988178456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása