CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Daru-domb környékén épül fel majd a csepeli gördeszka pálya

2015. december 19. 03:36 - csú

gordeszkasok.PNGGördeszkások  találkozási helye lehet a Csepelen épülő gördeszka pálya, amelyet a tervek szerint a Daru-domb környékén építenek majd fel. A várhatóan jövőre elkészülő beruházást a csepeli önkormányzat finanszírozza. A domb fejlesztésére és környékének parkosítására 34 millió forintot nyert az önkormányzat a Tér­_Köz Pályázatán, amelyet jelentős összeggel egészít ki.

Az épülő gördeszka pálya koncepciótervét az önkormányzat megbízásából a Magyar Deszkások Országos Egyesülete készítette el, amelyről a közelmúltban tartottak tájékoztatást az érdeklődőknek a Csepel Plázában. A kötetlen hangvételű tanácskozáson Budapest különböző kerületeiből vettek részt fiatalok és felnőttek, a közös találkozó szervezésében Varga Norman, a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület elnöke segített.

A projekt képviselői kivetítőn ismertették a tervezés fázisát, majd mindenkinek a tanácsát és elképzelését meghallgatták, amely a sportolók igényének megfelelően egy jól használható skatepark felépítésében elengedhetetlen. Az alaprajzokon ki-ki bejelölhette a gurulásban számára fontosnak vélt funkciós megoldásokat, ötleteket. (ittlakunk.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr278175526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása