CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kalocsai Imre: ERRORVESZÉLY

2016. január 24. 02:08 - csú

  • apa_es_fia-123_2.png- Apú-ú-ú! Megszüntetik az internetet, az e-mailt, a mobiltelefonálást?
  • - Miért szüntetnék meg?
  • - Hátha error veszély lesz.
  • - Nem error, hanem terror veszély esetén.
  • - És mi a különbség?
  • - Az error az hiba, lexikon szerint még: tévedés, bűn, eltévelyedés, erkölcsi botlás.
  • - Na ugye, hogy error veszély van.
  • - Az error az rendszerhiba, a terrorveszély meg lehet külső és belső is. A külső veszély, erőszak alkalmazása mások felett. A belső terror lehet szellemi terror és fizikai. Szellemi terror például az oktatás, művészet, ideológia egysíkusítása is. Egy tankönyvben egy az abrak (maszlag), csak Rákosi pajtás helyett most felcsúti aréna a lelkesítő képanyag. A tanárok fejlődésetek helyett egymást figyelik, jelentik. Tehetségetek feltárása helyett, önértékelést, önkritikát gyakorolnak. Az igazgatónak annyi önálló joga sincs, hogy krétát, villanykörtét vehessen. Kreativitásotok fejlesztése helyett, nehogy ti is önálló gondolkodású egyedek, egyéniségek legyetek, közösen dalolva, imádkozva, menetelhettek testedzés gyanánt az iskolafolyosón. Ugyanez a felnőtteknél, csak

    az a művészeti kollektíva, színész, zenész, író, költő, publicista kap mindnyájunk adójából összehordott húsos fazékból, kik egy követ fújnak velük. Aki meg másképp gondolkodik, vagy csak a józan eszére hallgatva szóvá teszi észrevételeit, leellenségezik, le hazaárulózzák és máris terror veszélyről beszélnek. Lásd az internet adó elleni tüntetők, használt számítógép bedobálását a székház udvarába, ami babazsúr volt a tv székház ostromához képest. Máris lehet kijárási, kimaradási, belátási, beszólási meghallgatási tilalmat elrendelni. Kapóra jön a média korlátozása, hírek elhallgattatása, posta bezárása, gyülekezési jog megszüntetése, lakások lehallgatása meg még ki tudja, mi van a tarsolyukba.
  • - Akkor apu, nemcsak error veszély, de belső terror veszély is van.
  • - Még nem is említettem a belső fizikai terrort. A munkajogok megsértése, sztrájkjog ellehetetlenítése, népszavazás kiherélése, megszégyenítő bérezés az átlagnak, vérlázító bérplafon az állami vezetőknek. Földművesek, közalkalmazottak, közfoglalkoztatottak kiszolgáltatott helyzetbe taszítása, zsarolása, kirekesztése. Szűk vérszerinti és szellemi rokonság mérhetetlen gyarapodása, a közvagyon lenyúlása, jogok magukra szabása, hűbérúri rendszer létrehozása.
  • - Apú-ú-ú! Amíg csak error veszély van, addig kell újra indítani a rendszert.

Kalocsai Imre

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr558305788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása