CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lebuktak a csepeli fideszes városvezetők

2016. január 26. 04:24 - csú

Horváth Gyula Loptok, csaltok, hazudtok című írását változtatás nélkül közöljük:

dozsa-derkovits.PNGLoptok, csaltok, hazudtok! Ez azonban nem hír. Lassan hozzá kellene szoknunk ahhoz, hogy az a világ amit ti építetek ki magatok körül így működik! Azt is el kell viselni, hogy a valóság egészen más, mint az, amit ti festetek elénk!

Be kell emelnünk a feketéről, hogy fehér? El kell hinnünk, hogy harminc éves ember, akinek alig volt magyarországi munkahelye (egyáltalán munkahelye) kacsalábon forgó házat tudott magának építeni a „becsületes” keresetéből? Nem lehet kivetnivalót találnunk abban, hogy elkótyavetyélitek az ország földjeit és egyéb jószágait?

Jó pofát kell, hogy vágjunk ahhoz, ha egy gázszerelő elfelejt egy milliárdot bevallani a vagyonából és egy műkörmös a legjobb gazda a földvásárláson? El kell fogadnunk, hogy olyanokat küldtök a választási bizottságba, akit megbízási szerződéssel előtte magatokhoz kötöttetek?

Viselnünk kell, hogy az a kampánystratégiátok, hogy becstelen és hazug rágalmakkal tesztek tönkre embereket, családokat? Hallgatnunk kell, amikor a keresztényi erkölcsötök túltengésekor ráuszítjátok veszett ebeiteket az egyik ellenzéki párt vezetőjére és feleségére?

Tűrnünk kell, hogy kirugdossátok a jól képzett gyakorlott köztisztviselőket, közalkalmazottakat azok családtagjait csak azért, hogy a haveroknak csináljatok helyet?

Tudomásul kell vennünk, hogy „utána nyúltok” embereknek,(munkahelyen, igazságszolgáltatásnál, egészségügyben) miközben ti isztok, meg tivornyáztok? Rákényszeríttek, hogy minden senkiházi kisfőnök allűrjeit, embertelenségeit megalázását zokszó nélkül elviseljük? Néznünk kell, ahogy zászlójelekkel utasítgatjátok megalázkodásra és megsüvegelésre az alattvalóitokként kezelt választópolgárokat?

Viselnünk kell, hogy koholt vádakkal bíróság elé citáljátok a képviselőket?

Tudomásul kell vennünk, hogy a település legégetőbb problémáit tárgyaló értekezletre nem jöttök el? Jó pofát kell vágnunk, amikor kegyeltetek a szemünkbe hazudik, és kajla fejjel odaveti: minden települési vezetőt meghívtunk?

Hát itt a bizonyíték, hogy hazudtok! Nem hívtatok ti senkit!

A budafoki polgármester – kérésre - az alábbi levelet írta a képviselőknek. /részlet/

„Tárgy: Csepeli logisztikai bázis

A Metrans Konténer Kft beruházásáról Csepel Önkormányzata honlapján fellelhető 2016. január 15-én 17 órakor kezdődő közmeghallgatás hirdetményéből illetve a biztonsági jelentés kivonatából értesültünk…”

Csináljátok csak; addig, míg csinálhatjátok!

De becsüljetek meg minden percet! 2016. január 25. HGy

Forrás: HORVÁTH GYULA Facebook oldala

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr428313078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása