CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hörgő és röhögő fideszesek hada Tarlós István főpolgármester körül

2016. január 28. 05:57 - csú

borbely_tarlos_mogott_rohog_ok.PNGBorbély Lénárd csepeli polgármester Tarlós István főpolgármester háta mögött 

Horváth Gyula csepeli önkormányzati képviselő Pincebogár a gombostűn! címmel közölt írást a saját Facebook oldalán. A DK politikusának publicisztikáját olvasóink figyelmébe ajánljuk. Horváth Gyula ezt írja:

Hatlábú, nagy sötét páncélosra gondolhatunk, mikor Tarlós István viselkedését elemezzük! Olyant, aki robosztus alkatával, leszegett fejével félelmetesnek mutatja magát. Januártól mindenki láthatja, hogy ez a csodabogár, amit mutogatnak, már veszélytelen. Ugyan él még, de helyben jár egy vitrinben, mivel gombostűre szúrta a gazdája!
Ez idáig nagy magabiztossággal vagdalkozott, sérteget embereket, mert úgy gondolta, hogy megteheti.
Azt hitte, hogy különleges státusa van a Fideszben, mivel senki nincs aki érdeklődne, vagy esetleg felkészült lenne rajta kívül a fővárosi ügyek iránt. Ő a legrégebbi, még a rendszerváltástól működő, kipróbált (igaz az SZDSZ-ben) polgármester. Lelke mélyén még most is azt hiszi, hogy ő az ország második embere, mert a második legnagyobb költségvetés felett uralkodik. Bebizonyították neki „barátai”, hogy nem hogy második, de huszonnegyedik se! Sokkal inkább a 99.(senki) felé közelít  Hát, alaposan elbökte ezt is!

Alig fele a büdzséje, mint annak Demszkynek volt, akit oly nyakas elszántsággal állandóan le akart győzni.
Demszkynek a termete is, meg a költségvetése is; de valljuk be a tehetsége is nagyobb volt!
A szája viszont Tarlósnak nagyobb! Az legalább kétszer akkora, mint az elődjéé. Különösen akkor, ha ellenzéki képviselőt (kivált, ha nő) újságírót kell ledorongolni.

Demszky nagy volt nem csak Antall, Horn, de Orbán mellett is! Amikor úgy érezte, hogy a főváros érdekei megkívánták, harcba szállt bárkivel. Nem húzódott vissza gyáván az első bekapott pofon után. Legalább hármat visszaadott. És nem kérdezte senkitől, hogy meddig indulhat a főpolgármesteri tisztségért. Húsz évig akarta és addig vezette is Budapestet!

Tarlós most már láthatja, hogy mekkora bakot lőtt, amikor a Fideszhez kötötte kocsija rúdját!
Azt híresztelik párttársai, hogy a legutóbbi találkozón „Viktor nagyon helyére tette Pistát”És röhögnek!

Valóban! Tarlós főpolgármestersége lassan olyan, mint inszeminálás előtt a szaglóbikáé!
Elvették a testületét a kórházait, az iskoláit, és a pénzét is! Lenyelették vele az új Fővárosi Törvényt a csonka és működésképtelen közgyűléssel, ahová aknákként ültették be a Fidesz pártkatonákat, kerületi polgármestereket, akik gatyára vetkőztették a főpolgármestert. A pénzből nem annyit vontak el, amennyi a feladatokért járt, hanem sokkal többet.

Tarlós István későn ébredt hamis csodálatából!  Most kezdett pávatáncba, amikor már nincs is súlya! Ezen a táncon aztán nem örvendeznek a Fidesz kerületi és országos emberei, hanem röhögnek! Tarlós bekeményített! Belengette, ha nem kap pénzt, leállítja az agglomerációs BKV járatokat!  Még fel se ocsúdott fenyegetése zsenialitásából, amikor már ezt is elvették tőle! Úgy látszik, hogy közölték azt is vele, hogy mehet a fenébe! A mór megtette… Mehet! Tarlós pedig megtette!  Sajnos ész nélkül!

Már látja! Bánja is, mint a sintér kutyája, mikor nyolcat kölykezett!  Kiherélte a testületet, lefejezte a várost, tönkretette az önkormányzatiságot! Ha így megy tovább 2019-re Tarlós Istvánnak, csak irodája, szakadt mercije, és nulla hatásköre lesz a Városházán! 65-feletti ingyen bérlete viszont biztosan nem, mert azt még el kell vonnia a fővárosiaktól! Ez a végső parancs!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr588308326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása